Na 10 jaar Nijmeegse Kunstnacht hebben wij in 2022 samen met Stichting Hubert de organisatie overgenomen. Op zaterdag 17 september 2022 vond onze eerste Kunstnacht plaats.

Na 10 mooie jaren van verwondering, verdieping en beleving zette Stichting Kunstvat een punt achter de organisatie van de Nijmeegse Kunstnacht. Het stokje werd overgedragen worden aan een gloednieuwe samenwerking: ACBN Evenementenbureau en Stichting Hubert.

We zijn vereerd en verheugd om de organisatie voort te mogen zetten. Kunstnacht is een nacht vol unieke belevingen waarbij verrassende combinaties van Nijmeegse kunstinstellingen in een laagdrempelige festivalvorm aan een breed publiek laten zien wat ze in huis hebben. Door een ongewone mix te maken van deelnemende partijen ontstaan er spannende cross-overs met kunst in alle disciplines.

Volgende editie Kunstnacht 

Na de betoverende editie van 2023 vol kunst en creativiteit, is Kunstnacht in een diepe, dromerige winterslaap gevallen. Terwijl de kunstenaars zich voorbereiden op hun volgende meesterwerken en de programmeurs nieuwe visies smeden, nodigen we je uit om jezelf klaar te maken voor een onvergetelijke ervaring. Kunstnacht zal uit zijn sluimering ontwaken om je te begroeten met een wereld vol kunst, cultuur en creativiteit. Binnenkort meer!

Bekijk de website