Na 10 jaar Nijmeegse Kunstnacht hebben wij in 2022 samen met Stichting Hubert de organisatie overgenomen. Op zaterdag 17 september 2022 vond onze eerste Kunstnacht plaats.

Na 10 mooie jaren van verwondering, verdieping en beleving zette Stichting Kunstvat een punt achter de organisatie van de Nijmeegse Kunstnacht. Het stokje werd overgedragen worden aan een gloednieuwe samenwerking: ACBN Evenementenbureau en Stichting Hubert.

We zijn vereerd en verheugd om de organisatie voort te mogen zetten. Kunstnacht is een nacht vol unieke belevingen waarbij verrassende combinaties van Nijmeegse kunstinstellingen in een laagdrempelige festivalvorm aan een breed publiek laten zien wat ze in huis hebben. Door een ongewone mix te maken van deelnemende partijen ontstaan er spannende cross-overs met kunst in alle disciplines.

Kunstnacht 2023

De kunstenaars ontwaken en programmeurs openen hun ogen. Verschillende perspectieven komen samen in alle kunstdisciplines. Op zaterdag 16 september bekijk je Nijmegen met andere ogen. Voor het programma, de Kunstnacht app, extra informatie en tickets klik je hier.

Benieuwd naar hoe Kunstnacht er vorig jaar uit zag? Bekijk hieronder de aftermovie van Kunstnacht 2022.

Bekijk de website