Na 10 jaar Nijmeegse Kunstnacht nemen wij samen met Stichting Hubert de organisatie over. Zaterdag 17 september 2022 is het tijd voor Kunstnacht nieuwe stijl!

Na 10 mooie jaren van verwondering, verdieping en beleving zette Stichting Kunstvat een punt achter de organisatie van de Nijmeegse Kunstnacht. Het stokje werd overgedragen worden aan een gloednieuwe samenwerking: ACBN Evenementenbureau en Stichting Hubert.

We zijn vereerd en verheugd om de organisatie voort te mogen zetten. De Kunstnacht is een nacht vol unieke belevingen waarbij verrassende combinaties van Nijmeegse kunstinstellingen in een laagdrempelige festivalvorm aan een breed publiek laten zien wat ze in huis hebben. Door een ongewone mix te maken van deelnemende partijen ontstaan er spannende cross-overs met kunst in alle disciplines. Het programma vindt plaats op ca. 20 verschillende locaties in het centrum van Nijmegen en op het Honigcomplex.

Kunstnacht 2022

Bezoek zaterdag 17 september vanaf 16:00 uur het Kronenburgerpark waar de Mythe van Kunstnacht zich ontvouwt. Het park is bekleed met foodtrucks, optredens en verrassingen en jij wordt vanaf 19.00 uur verleid om het Kunstnachtprogramma in de binnenstad van Nijmegen en het Honigcomplex in te duiken. Feest de klok rond en maak jouw avond compleet in bij het eindfeest in concertgebouw de Vereeniging.
Bekijk programma en koop je ticket