Na 10 jaar Nijmeegse Kunstnacht hebben wij dit jaar samen met Stichting Hubert de organisatie overgenomen. Op zaterdag 17 september 2022 vond onze eerste Kunstnacht plaats.

Na 10 mooie jaren van verwondering, verdieping en beleving zette Stichting Kunstvat een punt achter de organisatie van de Nijmeegse Kunstnacht. Het stokje werd overgedragen worden aan een gloednieuwe samenwerking: ACBN Evenementenbureau en Stichting Hubert.

We zijn vereerd en verheugd om de organisatie voort te mogen zetten. Kunstnacht is een nacht vol unieke belevingen waarbij verrassende combinaties van Nijmeegse kunstinstellingen in een laagdrempelige festivalvorm aan een breed publiek laten zien wat ze in huis hebben. Door een ongewone mix te maken van deelnemende partijen ontstaan er spannende cross-overs met kunst in alle disciplines. Het programma vindt plaats op ca. 20 verschillende locaties in het centrum van Nijmegen en op het Honigcomplex.

Kunstnacht 2022

We zijn trots op onze eerste Kunstnacht. Komende tijd evalueren we samen met Hubert volop en gaan we aan de slag om van de volgende editie nog iets mooiers neer te zetten. Bekijk hieronder de aftermovie van Kunstnacht 2022 en meld je aan voor het Facebookevent van Kunstnacht 2023, op zaterdag 16 september.

Bekijk de website