Into Nijmegen

De bezoekerswebsite intonijmegen.com is één plek op het web voor iedereen die Into Nijmegen is. Bekijk alles over uitgaan, cultuur, toerisme, shoppen en evenementen in Nijmegen! Hier vind je de agenda van Nijmegen, blogs, re- en previews, tips en allerlei handige informatie die een bezoek aan Nijmegen zo plezierig mogelijk maken. Iedereen die onze stad bezoekt, of je er nu al jaren woont of alleen voor een dagje langskomt, wordt zo nog meer Into Nijmegen!

Voor wie

De Nijmegenaar die z’n eigen stad opnieuw wil ontdekken en iedereen die naar de stad toe komt, kan vanaf nu alle ingrediënten voor een fantastisch bezoek vinden op intonijmegen.com. Nieuws, informatie over evenementen, cultuur, historie, shoppen en beleven, het is in Nijmegen te vinden. Beleef het Honigcomplex, drink en eet bij de bijzondere cafés en restaurants, vier feest bij een van de vele festivals en de Vierdaagsefeesten, bezoek de musea, struin door het Valkhof en ontmoet de konikpaarden in de Stadswaard. Alles bij elkaar en makkelijk vindbaar.

Door wie

IntoNijmegen.com is gemaakt door enkele grote spelers in de stad: Nijmegen Cultuurstad, Huis voor de Binnenstad, Visit Arnhem Nijmegen en de gemeente Nijmegen. Deze partners hebben hun krachten gebundeld om tot de gezamenlijke website ‘IntoNijmegen’ te komen, een site die voortdurend wordt doorontwikkeld op het gebied van bezoekervaring. Houd de site in de gaten voor activiteiten in de stad, persoonlijke verhalen van bezoekers en Into Nijmegen tips die je niet wilt missen.

Naar website

[instagram-feed background=#ffffff]