Vierdaagsefeesten is het grootste evenement van Nederland, waarop we met heel Nijmegen een kwalitatief en divers programma-aanbod presenteren van meer dan 1000 optredens op meer dan 40 podia. Het is een vrij toegankelijk festival voor iedereen, waarbij duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel staan. We vieren de mooiste 7 dagen van het jaar weer op 13 t/m 19 juli 2024!

Aftermovie van Vierdaagsefeesten 2023:

Schoonste Vierdaagsfeesten ooit

ACBN Evenementenbureau Nijmegen is eindverantwoordelijk voor de gehele organisatie van de Vierdaagsefeesten. We toetsen de vergunningsaanvragen voor het exploiteren van vermaakcentra, muziekpodia, terrassen en standplaatsen, en draagt deze voor aan de gemeente. We zorgen voor de publieksveiligheid en stellen hiervoor een veiligheidsplan, mobiliteitsplan, gezondheidsplan en duurzaamheidsplan op. Daarnaast zorgen we ervoor dat het programma qua samenstelling, kwaliteit, variatie en uitstraling optimaal is afgestemd op de diverse publieksgroepen. Ook stellen we een financieringsplan op, gericht op professionele sponsorwerving, realisatie van alternatieve geldstromen en samenwerking met (commerciƫle partijen). Ten slotte verzorgen we de communicatie en promotie van het evenement.

Onze rol: aanjager, generator en ontwikkelaar.

We zijn vooruitstrevend in ons denken en doen. Laten de bezoekers kennis nemen van- en ervaringen opdoen met nieuwe ideeƫn en innovaties. Maken hen daarmee deelgenoot van een vitaal gevoel, tijdens de 7 dagen en geven ook inzichten mee hoe toekomstige generaties daar profijt van kunnen hebben.
We zijn regisseur van het evenement. Een regisseur die meedenkt, meewerkt en aanjaagt. We zorgen voor vernieuwing en nemen daartoe zo nodig zelf het initiatief. Uiteraard doen we dit met oog voor veiligheid, (financieel) gezond en duurzaam.

Word partner