Wie zijn wij?

Marie-An Timmermans

Secretariaat en bestuursondersteuning

Waar ik van houd in mijn werk? Regelen en zaken uit handen nemen! Zo bied ik als secretaresse voor de directie en Raad van Toezicht een zo optimaal mogelijke ondersteuning op het secretariële vlak. Daarnaast help ik je graag verder bij vragen, opties en/of boekingen m.b.t. baniermasten of spankabels in de binnenstad van Nijmegen. Heel leuk om vanuit de ramen van het secretariaat steeds die nieuwe wisselende vlaggen te zien!

Ook privé schep ik graag orde in chaos. Dat is best wenselijk in een huishouden met twee tieners en een man met een eigen bedrijf. Af en toe een mooie reis, een goede film of boek, yoga of een fijne boswandeling met een vriendin zorgen voor mijn zen-momenten.

Als Arnhems meisje, ben ik toch heel trots om voor deze professionele Nijmeegse organisatie (en dus ook voor Nijmegen als stad) te mogen werken. Hier zet ik graag mijn jarenlange ervaring als binnendienst medewerkster, secretaresse, personal assistant en management assistente, voor in. Want zeg nou zelf, wie wil er geen (Vierdaagse)feestje maken van zijn of haar werk?

ACBNVierdaagsefeesten