Wie zijn wij?

Madelon Kersten

Projectmanager

Als projectmanager bij ACBN heb ik het geluk (nieuwe) projecten én evenementen te mogen coördineren met een maatschappelijke impact in Nijmegen en omgeving. Daarnaast is de binnenstadsmarketing een jaarlijks terugkerende opdracht van ACBN waarin ik helemaal kan opgaan.

Dit jaar houd ik me bezig met locatiemanagement op de coronateststraat Nijmegen-Arnhem, schrijf ik een advies voor de Proeftuin Publiek en Smaakclusters, draag ik uiteraard mijn steentje bij aan de organisatie van Vierdaagsefeesten, ben ik wederom projectleider van de Nijmeegse Winterweken en help ik vanuit Huis voor de Binnenstad zoveel als ik kan om de bruisende binnenstad straks weer te laten bloeien!

Wil je iets geregeld hebben? Dat doe ik graag voor je. Ik ben een realist, een doorpakker en ik hou van doelstellingen. Geen dromer, maar denk wél in mogelijkheden en oplossingen en ga door totdat ik het gewenste eindresultaat voor elkaar heb.

Dankzij de toffe opdrachten, die wij naast het mooiste feest van Nederland mogen organiseren, werk ik al 9 jaar bij ACBN Evenementenbureau Nijmegen. Neem vooral contact op als je denkt dat wij een borrel moeten drinken!

ACBNVierdaagsefeestenLinkedIn