Wie zijn wij?

Marieke Peters

Programmamanager

Creatieve concepten die het wow-effect geven, daar ga ik voor als programmamanager. Ik begin aan de tekentafel, zorg vervolgens voor de doorontwikkeling en de gehele productie van het evenement, zodat alles tot in detail klopt.
Als er dan ook nog een maatschappelijke meerwaarde gecreƫerd kan worden met het event, is voor mij het plaatje compleet.
Mooie voorbeelden hiervan zijn de Kidsloop en Uniek Wandelen tijdens Vierdaagsefeesten. Als je de deelnemers vol trots en met een glimlach van oor tot oor over de finish ziet komen, weet je waar je het allemaal voor doet.

Bijzonder waren ook de evenementen die ik voor Nijmegen Green Capital mocht bedenken en organiseren: van openingsceremonie tot slotspektakel, inclusief de grootse picknick midden op de Waalbrug en een galadiner voor internationale delegaties. Mensen laten beleven, ervaren en verbazen, en daarbij op een ludieke manier een belangrijke doelstelling voor het voetlicht brengen, dat is waar ik helemaal voor ga. Inmiddels werk ik al ruim 16 jaar in evenementenland en ik heb er nog lang geen genoeg van!

ACBNVierdaagsefeestenLinkedIn