Wie zijn wij?

Leo Weterings

Directeur Vierdaagsefeesten en projecten

Als Directeur Vierdaagsefeesten geef ik leiding aan ons team om het mooiste festival van Nederland te organiseren. Dat doen we samen met alle ondernemers en organisatoren in Nijmegen, waardoor er een enorme diversiteit in aanbod is. Samen met onze projectleiders co├Ârdineer ik de activiteiten van ACBN, waarmee we Nijmegen en regio nog nadrukkelijker op de kaart zetten.

Ik geloof in de ontmoeting van mensen met een gezamenlijke beleving en mag me een gelukkig mens prijzen dat ik daar al jarenlang mijn bijdrage aan kan leveren. In de (pop)cultuur voel ik mij thuis in de overtuiging dat gedeelde ervaringen leiden tot enthousiasme en saamhorigheid.
Als organisator richt ik mij op verbinding, participatie en diversiteit. Verbetering door middel van vernieuwing, met een tastbaar resultaat voor elke bezoeker.

Om mijn werk te vervullen, put ik uit een lange ervaring op het gebied van evenementen. Eerder was ik adviseur evenementen bij de gemeente Nijmegen en heb ook lange tijd gewerkt in de productie van grote evenementen zoals Lowlands, North Sea Jazz, Sail Amsterdam en de concerten in het Goffertpark.

ACBNVierdaagsefeestenLinkedIn