Wie zijn wij?

Hein van den Hoogen

Productieleider

Met trots mag ik mezelf sinds 2022 Productieleider van ACBN Evenementenbureau noemen. Een job die ik al een behoorlijke tijd ambieer; in mijn jeugd bouwde ik in de achtertuin namelijk al kleine evenementenlocaties.

Binnen de organisatie hou ik me vooral bezig met voorzieningen in het centrum die de ondernemers, bewoners en de bezoekers faciliteren tijdens het grootste feest van het land. Daarnaast draag een mijn steentje bij aan de ontwikkeling en uitvoering van duurzaamheid van de Vierdaagsefeesten en moet het mes altijd aan twee kanten snijden, maar liefst snijdt het mes voor mij aan nog wat meer kanten tegelijk. Mijn hart klopt daarbij dan ook altijd net even een stukje sneller bij het bereiken van mooie synergie en samenwerking. Dat geldt uiteraard niet alleen voor de Vierdaagsefeesten, maar voor alle fijne evenementen waar ik aan mag werken, zoals de Nijmeegse Winterweken en de Nijmeegse Kunstnacht.

Als persoon ben ik doelgericht en pragmatisch ingesteld en mocht het iets te doelgericht zijn, dan nodig ik je graag uit om samen de blik weer even te verruimen. Laten we met elkaar kijken wat we ervan kunnen maken!

ACBNVierdaagsefeestenLinkedIn