Wil je een evenement met maatschappelijke impact (laten) organiseren in Nijmegen of omgeving? Heb je advies of ondersteuning nodig op het gebied van projectplannen, vergunningen, verkeersplannen, productie, marketing of projectmanagement? Of wil je meer zichtbaarheid voor je evenement in Nijmegen? Dan ben je bij ACBN Evenementenbureau Nijmegen aan het juiste adres: wij regisseren, organiseren en faciliteren. Beeldbepalende activiteiten in de openbare ruimte die bijdragen aan de citymarketing is een van onze specialiteiten.

Lees meer

Vierdaagsefeesten

Kunstnacht

Nijmeegse Winterweken

Lifeport Festival Circulair

Into Nijmegen

Old city, young vibe

ROC CityGame

Walk of the Town

75 jaar Vrijheid – Nijmegen

Herdenking Bombardement

Openbare toiletvoorzieningen Nijmegen

Romeinse Limes

Huis voor de Binnenstad

Meer evenementen en projecten?

Bekijk ze hier!
Evenementen

Interesse in Citymarketing?

Bekijk onze diensten hier!
Marketing

ACBN Evenementenbureau Nijmegen is een onafhankelijke projectorganisatie, voornamelijk bekend als dé organisatie achter Vierdaagsefeesten Nijmegen: het grootste evenement van Nederland. ACBN organiseert het vrij toegankelijke Vierdaagsefeesten al meer dan 50 jaar. Daarnaast is ACBN betrokken bij tal van andere evenementen in en rondom Nijmegen, zoals de herdenking van 75 jaar Vrijheid, Nijmegen Green Capital, Giro d’Italia, opening stadsbrug De Oversteek, Velo-City en Dutch Technology Week. Ook zijn wij actief op het gebied van citymarketing: niet alleen door het verzorgen van de plaatsing van uitingen als baniervlaggen en spandoeken, maar ook op inhoudelijk vlak.

We werken voor en mét de stad. Daarbij staan we voor duurzaamheid en kwaliteit en streven we naar 100% transparantie. We werken vaak, maar niet exclusief, in opdracht van de gemeente Nijmegen. We zijn met uitstek een verbinder tussen diverse partijen: we begrijpen de dynamiek van zowel de overheid als die van het bedrijfsleven of van culturele organisaties, en we werken graag samen met alle mogelijke stakeholders. Met ACBN Evenementenbureau Nijmegen kun je rekenen op ruim 50 jaar ervaring en een stevig netwerk, niet alleen binnen Nijmegen maar ook op (inter)nationaal niveau. We combineren deze expertise graag met ons vernieuwend en creatief oplossend vermogen.

Over Ons

Spandoeken

Baniervlaggen

Interesse in Citydressing?

Boek nu jouw banieren en straatoverspanningen!
Contact